Η Danfoss παρέχει λύσεις για ηλεκτρική θέρμανση εστιάζοντας σε προηγμένα και φιλικά προς το χρήστη συστήματα, τόσο για εσωτερικούς όσο και για υπαίθριους χώρους. Οι λύσεις αυτές καλύπτονται από ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, π.χ. θερμικά καλώδια, θερμικούς τάπητες, αυτοπεριοριζόμενα καλώδια, σύγχρονους θερμοστάτες και αξεσουάρ.

Χαρείτε την απόλυτη θερμική άνεση στο σπίτι σας με την ηλεκτρική ενδοδαπέδια θέρμανση της Danfoss, που σας προσφέρει ξεχωριστή θερμοκρασία σε κάθε δωμάτιο, αθόρυβα, υγιεινά, με γρήγορη θέρμανση, μηδενική συντήρηση και απομακρυσμένο έλεγχο με τους μοντέρνους έξυπνους wifi θερμοστάτες χώρων για την αποτελεσματικότερη διαχείριση και εξοικονόμηση ενέργειας. Επιπλέον οφέλη; πληρώνετε αφού καταναλώσετε, δεν εξαρτιέστε από παραδόσεις καυσίμων, εξοικονομείτε το χώρο του παλιού σας λεβητοστασίου, δεν ρυπαίνετε το περιβάλλον, συμβάλλετε στη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα.

Ξενοιάστε από τον κίνδυνο γλιστρήματος σε παγωμένες ράμπες και σκαλοπάτια στην αυλή σας ή τραυματισμού από χιόνι και παγοκρυστάλλων στη στέγη σας ή καταστροφής του ηλιακού σας θερμοσίφωνα με τη χρήση αντιπαγετικών καλωδίων Danfoss.  

Οι λύσεις θέρμανσης της Danfoss προέρχονται από μια μακρά ιστορία που καλύπτει 75 χρόνια εμπειρίας με αποτέλεσμα ισχυρά δανέζικα προϊόντα που κατασκευάζονται με τα υψηλότερα πρότυπα ελέγχου ποιότητας. Εφαρμόζονται σχεδόν για οποιαδήποτε εγκατάσταση μπορείτε να φανταστείτε. Παραδίδουμε αυτές τις λύσεις κυριολεκτικά σε όλο τον κόσμο σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, π.χ. εντός και εκτός μονοκατοικίας, διαμερίσματα, δημόσια κτίρια, γήπεδα ποδοσφαίρου, αποβάθρες τρένων, αεροδρόμια, αυτοκινητόδρομους κ.α.

Η εγγύηση της Danfoss καλύπτει έως 20 χρόνια!

Η Danfoss παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας με διαρκή αποτελέσματα και προσφέρει τις καλύτερες εγγυήσεις στην αγορά. Η εγγύηση της Danfoss είναι μια σειρά από 4 μεμονωμένες εγγυήσεις, οι καλύτερες της αγοράς: 20ετή, 10ετής, 5ετής και 2 ετής, για να έχετε πλήρη κάλυψη ενώ χρησιμοποιείτε τα προϊόντα Danfoss σε ηλεκτρικά συστήματα θέρμανσης. Για παράδειγμα, η 20ετής εγγύηση της Danfoss στα καλώδια δεν καλύπτει μόνο τα προϊόντα, αλλά όλα τα έξοδα με αποτέλεσμα την πλήρη εγγύηση δαπέδου.

Εάν εξακολουθείτε να έχετε συγκεκριμένες ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή για κάποια συγκεκριμένη λύση που εσείς έχετε ανάγκη, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την Thermovent, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.