Η Danfoss παρέχει λύσεις για ηλεκτρική θέρμανση εστιάζοντας σε προηγμένα και φιλικά προς το χρήστη συστήματα, τόσο για εσωτερικούς όσο και για υπαίθριους χώρους. Οι λύσεις αυτές καλύπτονται από ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, π.χ. καλώδια θέρμανσης, θερμαντικά στρώματα, αυτοπεριοριζόμενα καλώδια, σύγχρονους θερμοστάτες και αξεσουάρ.

Οι λύσεις θέρμανσης της Danfoss προέρχονται από μια μακρά ιστορία που καλύπτει 75 χρόνια εμπειρίας με αποτέλεσμα ισχυρά δανέζικα προϊόντα που κατασκευάζονται με τα υψηλότερα πρότυπα ελέγχου ποιότητας. Τα προϊόντα και οι λύσεις της Danfoss εφαρμόζονται σχεδόν για οποιαδήποτε εγκατάσταση μπορείτε να φανταστείτε. Παραδίδουμε αυτές τις λύσεις κυριολεκτικά σε όλο τον κόσμο σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, π.χ. εντός και εκτός μονοκατοικίας, διαμερίσματα, δημόσια κτίρια, γήπεδα ποδοσφαίρου, αποβάθρες τρένων, αεροδρόμια, αυτοκινητόδρομους κ.α.

Η εγγύηση της Danfoss καλύπτει έως 20 χρόνια.

Η Danfoss παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας με διαρκή αποτελέσματα και προσφέρει τις καλύτερες εγγυήσεις στην αγορά. Η εγγύηση της Danfoss είναι μια σειρά από 4 μεμονωμένες εγγυήσεις, οι καλύτερες της αγοράς: 20ετή, 10ετής, 5ετής και 2 ετής, για να έχετε πλήρη κάλυψη ενώ χρησιμοποιείτε τα προϊόντα Danfoss σε ηλεκτρικά συστήματα θέρμανσης. Για παράδειγμα, η 20ετής εγγύηση της Danfoss στα καλώδια δεν καλύπτει μόνο τα προϊόντα, αλλά όλα τα έξοδα με αποτέλεσμα την πλήρη εγγύηση δαπέδου.

Αυτός ο κατάλογος προϊόντων που βρίσκεται μπροστά σας καλύπτει ένα ευρύ φάσμα των προϊόντων, των αξεσουάρ μας και εξηγεί τι να χρησιμοποιηθεί και για ποιο σκοπό.

Εάν εξακολουθείτε να έχετε συγκεκριμένες ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή για κάποια συγκεκριμένη λύση που εσείς έχετε ανάγκη, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.