Η Thermovent Hellas Α.Ε σε συνεργασία με την Υδάτωρ, διαθέτει στην αγορά από το Νοέμβριο του 2020 την νέα γενιά κυκλοφορητών LOWARA, η οποία συνδυάζει την εξαιρετικά υψηλή ενεργειακή απόδοση με τις πολλαπλές λειτουργίες και την ευκολία χειρισμού.

Η σειρά Lowara ecocirc καταφέρνει να καλύψει την αυξανόμενη ανάγκη για τη βέλτιστη διαχείριση του νερού, μειώνοντας ταυτόχρονα την κατανάλωση της ηλεκτρικής ενέργειας μέχρι και 80% σε σύγκριση με παλαιότερους κυκλοφορητές. Τα 42 μοντέλα Lowara ecocirc παρουσιάζουν την υψηλότερη συνολική ενεργειακή απόδοση στην αγορά των οικιακών κυκλοφορητών (ενεργειακός δείκτης ΕΕΙ: 0,16 - 0,18), ενώ είναι κατάλληλοι για λειτουργία σε μανομετρικό από 4 έως 8 μέτρα και παροχή έως 4,5 m3/h. Επιπλέον, η εύχρηστη κονσόλα χειρισμού διευκολύνει την επιλογή των κατάλληλων ρυθμίσεων, ενώ η στιβαρή κατασκευή και ο νέος υδραυλικός σχεδιασμός εξασφαλίζουν μειωμένο κόστος συντήρησης.

Επίσης, τα 14 μοντέλα της αναβαθμισμένης έκδοσης ecocirc+  προσφέρουν επιπλέον δυνατότητες για εξοικονόμηση ενέργειας, με λειτουργίες όπως Night Mode (νυχτερινή λειτουργία) και eAdapt (λειτουργία αυτόματης προσαρμογής). Με την ίδια ευκολία, μέσω τεχνολογίας Bluetooth και ειδικής εφαρμογής που μπορεί να κατεβάσει κάποιος στο κινητό του τηλέφωνο (My Ecocirc App Xylem), είναι εφικτός και ο χειρισμός από απόσταση. Διαθέτοντας όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά, οι κυκλοφορητές Lowara ecocirc/ecocirc+ δικαίως συγκαταλέγονται στις πρώτες επιλογές εκείνων που αναζητούν το απόλυτο συνδυασμό χαμηλής κατανάλωσης, ευκολίας χειρισμού και αξιοπιστίας σε ένα οικονομικά αποδοτικό πακέτο.