Τα φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα επηρεάζουν τη φύση και ως εκ τούτου στην ESBE στοχεύουν να επηρεάσουν τη φύση όσο το δυνατόν λιγότερο. Η ESBE σέβεται τη ζωή σε όλες τις μορφές της και φροντίζει να δείχνει πάντα προσοχή από μακροπρόθεσμη προοπτική. Αυτό το συγκεκριμένο άρθρο αφορά τη σειρά βαλβίδων VRG. Όταν επιλέγετε να εγκαταστήσετε μια βαλβίδα VRG, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η ΕSBE ήταν ιδιαίτερα προσεκτική στην ανάπτυξη της σειράς προϊόντων.

Με ποιον τρόπο η σειρά VRG κάνει τη διαφορά για τους ανθρώπους και το περιβάλλον;

Η ανάπτυξη της σειράς βαλβίδων VRG ξεκίνησε ήδη από τον πίνακα σχεδίασης. Η ESBE ήθελε να σχεδιάσει ένα προϊόν που να γίνει σύμβολο των αξιών της. Φρόντισαν να επιλέξουν υλικά για μεγάλο σταθερό κύκλο ζωής, σχεδίασαν αντικαταστάσιμα ανταλλακτικά και ταυτόχρονα ανακυκλώσιμα εξαρτήματα. Όλα έγιναν για να επηρεαστεί όσο το δυνατόν λιγότερο η φύση και οι άνθρωποι με τον καλύτερο τρόπο. Ένα προϊόν που απλά παρέχει τις προϋποθέσεις για μια καλύτερη ζωή.

Να πώς έγινε:

Εξοικονόμηση ενέργειας

Η σειρά VRG είναι εξοπλισμένη με αποτελεσματική, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ρύθμιση, η οποία παρέχει στο χρήστη χαμηλότερη συνολική κατανάλωση ενέργειας. Όλα τα προϊόντα της ESBE κατασκευάζονται στη Σουηδία και η επιχειρηματική ιδέα είναι να βοηθήσουν τους πελάτες μας να παρέχουν στους ιδιοκτήτες ακινήτων στην Ευρώπη τα προϊόντα με την μέγιστη εξοικονόμηση της αγοράς και λύσεις για τη ρύθμιση της θέρμανσης και της ψύξης σε υδραυλικά συστήματα.

Άνεση

Οι βαλβίδες VRG ταιριάζουν τέλεια με τους κινητήρες και τους ελεγκτές της ESBE. Επιπλέον, το γκρουπ προσφέρει εξαιρετική ρύθμιση και απόδοση σε απόλυτη κορυφαία κατηγορία. Οι βαλβίδες VRG ρυθμίζουν την άνεση θέρμανσης σε εκατομμύρια σπίτια σε όλη την Ευρώπη.

Ασφάλεια

Η σειρά VRG προσφέρει τη χαμηλότερη εσωτερική διαρροή της αγοράς (λιγότερο από 0,05 τοις εκατό) και ένα σώμα βαλβίδας από ορείχαλκο υψηλής απόδοσης. Οι βαλβίδες τοποθετούνται εύκολα και διαθέτουν συνδέσεις που ταιριάζουν στις περισσότερες διαστάσεις σωλήνων. Όλα τα προϊόντα ορείχαλκου ESBE περιέχουν επίπεδα μόλυβδου κάτω από τα συνιστώμενα όρια.

Μακροπρόθεσμη Στρατηγική

Η επιλογή υλικού και κατασκευής επιτρέπουν μεγάλο κύκλο ζωής για τη σειρά βαλβίδων VRG. Όταν οι βαλβίδες κατασκευάζονται και επεξεργάζονται τα απόβλητα υλικά και τα μεταλλικά τσιπ ανακυκλώνονται. Ανταλλακτικά όπως εσωτερικό καπάκι, άξονας, κάλυμμα, και λαβή μπορούν να αντικατασταθούν. Οι δοκιμές κύκλου ζωής που πραγματοποιήθηκαν δείχνουν διάρκεια ζωής τουλάχιστον 15 ετών.

Ηγεσία

Η σειρά VRG είναι κορυφαία στην κατηγορία της. Παρέχει όλα όσα θα περιμένατε από έναν ηγέτη της αγοράς.

Βιωσιμότητα

Δώσαμε μεγάλη έμφαση στη βιωσιμότητα όταν αναπτύξαμε τη σειρά VRG. Για παράδειγμα, η συσκευασία του προϊόντος αποτελείται από ανακυκλωμένο υλικό και η ηλεκτρική ενέργεια που χρησιμοποιείται στην παραγωγή προέρχεται από αιολικές μονάδες και άλλες ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Μόλις η βαλβίδα VRG κάνει τη δουλειά της, είναι εύκολο να αποσυναρμολογηθεί και να ανακυκλωθούν τα διάφορα μέρη.

Πηγή: ESBE