Φιλικό προς το περιβάλλον και ευέλικτο – αυτό είναι το EnergyFlex

Μια αντλία θερμότητας από την CTC παρέχεται πάντα με μια λειτουργία που ονομάζουμε EnergyFlex, η οποία επιτρέπει στους πελάτες να συνδέουν απολύτως οποιαδήποτε πηγή θερμότητας στις αντλίες θερμότητας τους. Δεν κοστίζει τίποτα επιπλέον καθώς περιλαμβάνεται πάντα ως στάνταρ εξοπλισμός. Περιγράφουμε τα οφέλη με περισσότερες λεπτομέρειες παρακάτω.

- Με το EnergyFlex οι πελάτες μπορούν να προσθέσουν στο σύστημα θέρμανσής τους σχεδόν οτιδήποτε όσον αφορά τη θέρμανση: ηλιακή θέρμανση, πρόσθετες δεξαμενές, ξυλόσομπες και τζάκια  νερού, καθώς και λέβητες που λειτουργούν με ξύλο, ηλεκτρισμό, πέλλετ και φυσικό αέριο. Αυτό γίνεται εύκολα και δεν απαιτεί ογκώδη συστήματα, λέει ο Joachim Carlsson, Επικεφαλής Τεχνολογικής Ανάπτυξης στην CTC/Enertech AB.

Ελέγξτε τα πάντα από ένα χειριστήριο

Η συμβουλή του Joachim είναι να ξεκινήσετε με μια αντλία θερμότητας. Στη συνέχεια, μπορείτε να προσθέσετε στο σύστημα θέρμανσης σχεδόν οτιδήποτε όσον αφορά τη θέρμανση.

- Tα πάντα ελέγχονται από ένα χειριστήριο μέσω μιας έγχρωμης οθόνης αφής.

Μερικά από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά:

  • Παρακολουθεί όλες τις λειτουργίες της αντλίας θερμότητας.
  • Επιτρέπει προσαρμοσμένες ρυθμίσεις.
  • Εμφανίζει τις επιθυμητές τιμές όπως θερμοκρασίες, χρόνους λειτουργίας, κατανάλωση ενέργειας και ειδοποιήσεις σφάλματος με απλό και δομημένο τρόπο. Αυτό απλοποιεί τις ρυθμίσεις και την αντιμετώπιση προβλημάτων.
  • Αναγνωρίζει αυτόματα συστήματα που είναι ενεργοποιημένα.

 

Το Energy Flex είναι προγραμματισμένο για να αναλάβει τον έλεγχο όλου του εξοπλισμού θέρμανσης σας τόσο τώρα όσο και στο μέλλον. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνδεθείτε, να ελέγξετε, να απολαύσετε και να εξοικονομήσετε χρήματα!

Ως επιπλέον προαιρετικός εξοπλισμός, στην καρδιά της λύσης Energy Flex βρίσκεται το EcoZenith 555, το καινοτόμο, υψηλής απόδοσης ειδικό θερμοδοχείο, το οποίο διαθέτει πολλαπλές εισόδους για να συνδέσετε με επιτυχία διάφορες πηγές θέρμανσης, όπως περισσότερες αντλίες θερμότητας, λέβητα πετρελαίου/αερίου, πέλλετ, τζάκι, ηλιακά και πολλαπλές εξόδους, όπως τρία ανεξάρτητα κυκλώματα θέρμανσης, πισίνα κλπ. και έχει ενσωματωμένη την οθόνη και το έξυπνο λογισμικό EnergyFlex.

Αυστηρότερες περιβαλλοντικές απαιτήσεις στο εγγύς μέλλον

Το EnergyFlex είναι το αποτέλεσμα μιας σκόπιμης ανάπτυξης προϊόντος με στόχο την φιλικότητα προς το περιβάλλον. Εργαζόμαστε συνεχώς για να αναπτύσσουμε ακόμη πιο φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα, ιδιαίτερα από τη στιγμή που η ΕΕ έχει ανακοινώσει ότι οι περιβαλλοντικές απαιτήσεις θα γίνουν αυστηρότερες τα επόμενα χρόνια», λέει ο Joachim. "Δεδομένου ότι είμαστε μια σχετικά μικρή εταιρεία, οι διαδικασίες ανάπτυξής μας είναι απλές και ευέλικτες. Το EnergyFlex είναι ένα καλό παράδειγμα του τι μπορεί να επιτευχθεί με σκόπιμη εργασία ανάπτυξης με έμφαση στην φιλικότητα προς το περιβάλλον.