Οι μονάδες διπλής κυκλοφορίας είναι οι αγαπημένες του Βenoit

Ο Benoit Ducatel έχει ένα δεδομένο όταν του ζητηθεί να επιλέξει ένα αγαπημένο προϊόν. Πριν πούμε περισσότερα για τις μονάδες διπλής κυκλοφορίας, του ζητήσαμε μια συμβουλή εξοικονόμησης ενέργειας. Η απάντηση δεν ήταν ακριβώς αυτή που περιμέναμε.

Έχετε να μοιραστείτε συμβουλές εξοικονόμησης ενέργειας;

Πιστεύω ότι η υδροδότηση θα είναι μια από μας μεγαλύτερες προκλήσεις των επόμενων δεκαετιών. Το ένα τρίτο του παγκόσμιου πληθυσμού δεν έχει πρόσβαση σε πόσιμο νερό. Αν κάνετε ντουζ με κρύο νερό, μειώνετε την κατανάλωση νερού, γιατί το ντουζ  θα είναι σύντομο!

Ποιο προϊόν ESBE είναι το αγαπημένο μας;

Το αγαπημένο μου προϊόν είναι η σειρά μονάδων διπλής κυκλοφορίας DDA. Η μονάδα αποτελεί ένα πραγματικό επίτευγμα και προσφέρει μεγάλη ευελιξία στις εγκαταστάσεις θέρμανσης.

Πείτε μας περισσότερα για αυτό, τι είδους προϊόν είναι;

Αυτή η μονάδα είναι ένα προϊόν 3 σε 1. Παράγεται με μονάδα άμεσης τροφοδοσίας και μονάδα ελέγχου ροής και θερμοκρασίας εξοπλισμένη με ειδική μηχανοκίνητη βαλβίδα. Αυτά είναι τοποθετημένα σε έναν ειδικό συλλέκτη και είναι έτοιμη για εγκατάσταση!

Τι καλό έχει αυτό το προϊόν;

Αυτό που τραβάει αμέσως την προσοχή όταν βλέπετε αυτό το κιτ μονάδας διπλής κυκλοφορίας είναι η μορφή του. Πολλοί πελάτες έχουν επιλέξει αυτό το προϊόν για τις πολύ συμπαγείς διαστάσεις του. Ωστόσο, οι ιδιότητες του προϊόντος είναι πολύ σημαντικότερες από τις διαστάσεις του. Επιτρέψτε μου να μας πω τις λεπτομέρειες που το κάνουν να διαφοροποιείται. Η σειρά μονάδων κυκλοφορίας DDA είναι εξοπλισμένη με την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας βαλβίδα VRG400 της ESBE, η οποία επιτρέπει στη μονάδα να προσαρμόζεται σε διάφορα μεγέθη εγκατάστασης. Στην έξυπνη βαλβίδα είναι τοποθετημένος ο κινητήρας ARA, εξοπλισμένος με σύνδεση Quickfit που κάνει την εγκατάσταση πολύ εύκολη και γρήγορη. Όλα είναι μελετημένα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια! Ακόμη και οι αυλακώσεις από τις  οποίες περνούν τα καλώδια έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε τα καλώδια να είναι κρυμμένα. Τέλος, η σειρά DDA ενσωματώνει έναν ειδικό συλλέκτη που καθιστά δυνατή την εξαιρετικά εύκολη ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση του υδραυλικού διαχωρισμού στον συλλέκτη, απλώς στρίβοντας μια βίδα. Επομένως, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μονάδα κυκλοφορίας ανεξάρτητα από το αν υπάρχει αντλία ή δοχείο στο πρωτεύον κύκλωμα. Επίσης  χάρη στην ενσωματωμένο συλλέκτη, ο ενοχλητικός θόρυβος του συστήματος μπορεί να μειωθεί σημαντικά όταν στο σύστημα εξισορροπηθεί η πίεση.

Έχετε κάποιες συμβουλές/τομείς χρήσης για το προϊόν;

Αυτό το προϊόν χρησιμοποιείται πολύ συχνά σε εγκαταστάσεις που περιλαμβάνουν μια ζώνη θερμαντικών σωμάτων και μια ζώνη ενδοδαπέδιας θέρμανσης, ανεξάρτητα από το πρωτεύον κύκλωμα, την πηγή ενέργειας και την παρουσία ή απουσία δοχείου αδρανείας. Επιπλέον, χάρη στη βαλβίδα που διαθέτει και το σχεδιασμό του, μπορεί να τοποθετηθεί σε χώρους πολύ διαφορετικών εμβαδών προσφέροντας πολύ καλές αποδόσεις του συστήματος. Αυτό είναι που το κάνει τόσο δημοφιλές: ταιριάζει σε τόσες διαφορετικές εγκαταστάσεις!

Μία από τις βασικές αξίες στην  ESBE είναι η μακροπρόθεσμη αξία που προσφέρουν τα προϊόντα στον χρήστη, τι σημαίνει αυτό για εσάς;

Η ESBE είναι μια εταιρία που δημιουργήθηκε πριν από τρεις γενιές. Η εταιρεία έζησε ολόκληρο τον 20ο αιώνα, ξεπερνώντας πολέμους, κρίσεις και τεχνολογικές επαναστάσεις, προσαρμοζόμενη στις εκάστοτε αλλαγές. Αυτό είναι δυνατό μόνο εάν μια εταιρία διαθέτει πολύ ισχυρές βάσεις, πάνω στις οποίες κάθε γενιά μεταβιβάζει τις αξίες στην επόμενη. Η ESBE δεν θέλει απλώς να φτάσει στα ύψη, η ESBE θέλει να φτάσει μακριά. Αυτό αντικατοπτρίζεται στα προϊόντα μας αλλά πάνω από όλα σε κάθε εργαζόμενο της  ομάδα μας. Εστιάζουμε στο μακροπρόθεσμο μέλλον.

 

Πηγή: Esbe.eu