Το καλάθι μου Έχετε {{ cartTotalQuantity }} προϊόν/τα!
Τελικό ποσό
{{ order.net_cost }}
Έκπτωση προσφοράς (+ΦΠΑ)
{{ order.promo_discount }}
ΦΠΑ
{{ order.tax_cost }}

Τι προσφέρουμε

Η Thermovent από το 1978 είναι εισαγωγική εταιρία σε είδη κεντρικής θέρμανσης και κλιματισμού και προσφέρει ενεργειακές λύσεις για κάθε είδους κτηριακής εφαρμογής.

Προσφέρει πιστοποιημένα και αναγνωρισμένα Ευρωπαϊκά προϊόντα στην Ελληνική αγορά όπως επίσης και πολλές ακόμη υπηρεσίες, όπως:

- Σεμινάρια στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας , σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα καθώς και οργανωμένο εργαστήριο με εγκατεστημένα προϊόντα μας σε λειτουργία

- Τακτικές επισκέψεις στους αντιπροσώπους μας σε όλη την Ελλάδα από ενημερωμένο και καταρτισμένο προσωπικό.

- Άμεσες παραδόσεις σχεδόν πάντα εντός 1-2 ημερών στην Αττική και στα πρακτορεία με δικά μας μεταφορικά μέσα.

- Υποστήριξη των προϊόντων  και των πελατών μας με πλήρη σειρά ανταλλακτικών (πολλά από αυτά ετοιμοπαράδοτα), για πολλά χρόνια από την απόσυρση προϊόντων από την  αγορά (π.χ. λόγω αντικατάσταση τους από νέα μοντέλα).

- Συνεχή μεταφορά των γνώσεων μας και των τάσεων του κλάδου στους συνεργάτες μας, από τις συμμετοχές μας σε πολλές κλαδικές εκθέσεις εσωτερικού και εξωτερικού και τις επισκέψεις μας στα εργοστοστάσια/γραφεία που αντιπροσωπεύουμε.

- Δυνατότητα με την βοήθεια  εξουσιοδοτημένων εξωτερικών συνεργατών μας, ύστερα από ζήτηση του ενδιαφερόμενου, την εγκατάσταση των προϊόντων μας.

- Διαμόρφωση εκθεσιακών χώρων καταστημάτων με την πολυετή εμπειρία μας παρέχοντας επίσης πολλά από τα προϊόντα μας.

- Β2Β (business 2 business) online κατάστημα όπου μπορεί ο συνεργάτης μας να παραγγείλει προϊόντα εύκολα και γρήγορα όποτε θέλει και από όπου θέλει, εκμεταλλευόμενος όλες τις διαδικτυακές  υπηρεσίες.

Τα τελευταία χρόνια οι αλλαγές στον τεχνολογικό τομέα που δραστηριοποιούμαστε είναι  πολλές και ραγδαίες, έτσι ώστε να επιτευχθούν οι κοινοτικές οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης για χαμηλότερους ενεργειακούς ρύπους. Επίσης οι συνήθειες μας στην καθημερινή μας ζωή αλλάζουν, θέλουμε να έχουμε λύσεις που να την απλουστεύουν.

Για αυτούς τους λόγους η Thermovent πάντα θα εξελίσσεται και θα αναβαθμίζει τις ενεργειακές λύσεις και τις υπηρεσίες που προσφέρει, πάντα με σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον.