Το καλάθι μου Έχετε {{ cartTotalQuantity }} προϊόν/τα!
Τελικό ποσό
{{ order.net_cost }}
Έκπτωση προσφοράς (+ΦΠΑ)
{{ order.promo_discount }}
ΦΠΑ
{{ order.tax_cost }}

Thermovent awarded with the ICAP Group's "Strongest Companies In Greece"

Η Thermovent Hellas A.E. αξιολογήθηκε από την ICAP και βραβεύτηκε με το πιστοποιητικό «Strongest Companies In Greece» του Ομίλου ICAP το 2010. Η κοινότητα των «Strongest Companies» περιλαμβάνει επιχειρήσεις που έχουν φτάσει σε υψηλή ταξινόμηση πιστοληπτικής ικανότητας ICAP, που επιτυγχάνεται μόνο από μία στις δέκα εταιρείες στο Ελλάδα.

Οι "Strongest Companies in Greece" είναι οι επιχειρήσεις που κατατάσσονται στις ισχυρότερες ζώνες πιστοληπτικής διαβάθμισης (credit ratings) της ICAP Group. Σημειώνεται ότι η ICAP Group αναγνωρίζεται από την Τράπεζα της Ελλάδος ως Εξωτερικός Οργανισμός Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων και από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ως Αποδεκτή Πηγή Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων.

Η ICAP CRIF (πρώην όμιλος εταιρειών ICAP A.E.), με μια πετυχημένη διαδρομή 58 χρόνων και παρουσία σε Ελλάδα, Ρουμανία Βουλγαρία και Κύπρο, είναι ο κορυφαίος Όμιλος Εταιρειών στην αγορά Λύσεων Πιστωτικού Κινδύνου και Επιχειρηματικής Πληροφόρησης στην Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Από τον Δεκεμβριο του 2021, η ICAP A.E. εξαγοράστηκε από την CRIF, έναν κορυφαίο παγκόσμιο Οργανισμό. Μέσω 6 εταιρειών, παρέχει ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών και λύσεων, που ομαδοποιούνται σε 5 κατηγορίες: Business Information & Credit Risk Solutions, Ratings & Analytics Services, Marketing & Sales Solutions, Consulting Services & Technology Solutions και Risk Training Institute. Η ICAP CRIF A.E. (πρώην ICAP A.E.) είναι η μοναδική Ελληνική Εταιρεία που αναγνωρίζεται από την Τράπεζα της Ελλάδος ως Εξωτερικός Οργανισμός Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων (ECAI) και από την European Securities and Markets Authority (ESMA) ως Οργανισμός Αξιολόγησης Πιστοληπτικής Ικανότητας (Credit Rating Agency).