Όταν ο ανθρωποκεντρικός χαρακτήρας συναντά την καινοτομία, το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι ένα brand που ξεχωρίζει στην αγορά και ανήκει πλέον στα Superbrands της ελληνικής οικονομίας.

Superbrands αποτελούν τον μεγαλύτερο παγκόσμιο φορέα, ο οποίος αναγνωρίζει και επιβραβεύει τις επιχειρήσεις οι οποίες έχουν αναπτύξει εξέχουσα δραστηριότητα και αποτελούν τα πλέον ισχυρά corporate brands στις αγορές που δραστηριοποιούνται. 

Έχοντας διανύσει 43 χρόνια επιχειρηματικής δραστηριότητας και εξασφαλίσει αποκλειστικές αντιπροσωπεύσεις των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών brands στον χώρο της ενέργειας, καθώς και ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών, η Thermovent στοχεύει στο να παρέχει στην ελληνική και κυπριακή αγορά μια ολοκληρωμένη σειρά βιώσιμων εξειδικευμένων λύσεων θέρμανσης, ψύξης και εξοικονόμησης ενέργειας, για κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους και βιομηχανικές εφαρμογές.

Η Thermovent διατηρεί στο επίκεντρο της δραστηριότητάς της τον άνθρωπο. Στόχος της είναι να δημιουργεί ιδανικές κλιματικές συνθήκες για τον τελικό αποδέκτη των προϊόντων της, είτε πρόκειται για οικιακό χρήστη, είτε για επαγγελματικό χώρο. Ταυτόχρονα, επενδύει στη δημιουργία ουσιαστικών σχέσεων με τους συνεργάτες της. Το βασικότερο επίτευγμα της εταιρείας είναι η ανάπτυξη ισχυρών και διαχρονικών δεσμών με το δίκτυο των συνεργατών της – προμηθευτών και πελατών, οι οποίες στηρίζονται σε τρεις βασικές αξίες: εμπιστοσύνη, ομαδικό πνεύμα και τεχνογνωσία.

Παράλληλα, πιστή στο όραμά της να προμηθεύει τις αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται με ολιστικές, καινοτόμες και έξυπνες λύσεις διαχείρισης και εξοικονόμησης ενέργειας, η Thermovent έχει επιλέξει στρατηγικά να επενδύει στην καινοτομία, παρέχοντας στους συνεργάτες της μία σειρά από ψηφιακά εργαλεία για τη διευκόλυνση της καθημερινότητάς τους, παρά το γεγονός ότι δραστηριοποιείται σ’ έναν αμιγώς παραδοσιακό κλάδο. Ένα από αυτά είναι και το πολυβραβευμένο B2B ηλεκτρονικό κατάστημα, το οποίο εξυπηρετεί τις αγορές των συνεργατών της Thermovent 24/7/365.

Εκτός από διευρυμένες σειρές προϊόντων, για τα οποία εξασφαλίζει συνεχή διαθεσιμότητα στους συνεργάτες της, η Thermovent είναι σε θέση να παρέχει επίσης υπηρεσίες που δημιουργούν προστιθέμενη αξία σε αυτούς, όπως η υποστήριξη του συνεργαζόμενου δικτύου λιανικής και των τεχνικών-μελετητικών εταιρειών με σύγχρονη και άμεση ενημέρωση για τις νέες τάσεις στον χώρο της ενέργειας, εκπόνηση μελετών, παροχή συμβουλευτικής, εκπόνηση εκπαιδευτικών σεμιναρίων και τακτικών επισκέψεων στα εργοστάσια εξωτερικού, στις οποίες συμμετέχει μεγάλος αριθμός συνεργατών της.

Τηρώντας πιστά το όραμα και τις αξίες της, η Thermovent έχει καταφέρει να παραμένει διαχρονικά υγιής, με σημαντική αναπτυξιακή πορεία την τελευταία δεκαετία, παρά τις αντίξοες συνθήκες που έχουν διαμορφώσει τις αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται και το αποδεικνύει σήμερα, βραβευόμενη ως μία από τις κορυφαίες επιχειρήσεις στην Ελλάδα από τον παγκόσμιο θεσμό των Superbrands.

Tην βράβευσή μας αυτή, θα θέλαμε να τη μοιραστούμε με όλους μας τους συνεργάτες και τους ανθρώπους μας στην Thermovent, οι οποίοι αποτελούν το κίνητρό μας για τη συνεχή ανάπτυξη και βελτίωσή μας. Σας ευχαριστούμε όλους θερμά!