H PURMO GROUP, ένας οικογενειακός όμιλος εταιρειών με ιστορία 200 ετών και 3.300 εργαζόμενους σε 50 τοποθεσίες σε 26 χώρες, είναι ο ηγέτης της Ευρώπης σε προηγμένες και βιώσιμες λύσεις θερμικής άνεσης εσωτερικών χώρων με ειδίκευση σε συστήματα θέρμανσης, ψύξης και σωληνώσεων στον οικιακό, επαγγελματικό και βιομηχανικό τομέα. Κατασκευάζει και διανέμει παγκοσμίως ολοκληρωμένες σειρές θερμαντικών σωμάτων, συστημάτων ενδοδαπέδιας θέρμανσης, αντλιών θερμότητας, fancoils και αυτοματισμών.

H εκδήλωση έλαβε μέρος στο FVF FRIENDS SPACE στο κέντρο της Γερμανικής πρωτεύουσας, έναν ιδιαίτερο χώρο εκδηλώσεων 350 τ.μ. σχεδιασμένο από τον αρχιτέκτονα Philipp Mainzer. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα σημεία υπεροχής των ενδοδαπέδιων συστημάτων Klettjet με Velcro εύκολης και γρήγορης τοποθέτησης, Klettjet-R με Velcro χαμηλού προφίλ για ανακαινίσεις και TS14-R ξηρής δόμησης με εξαιρετικά χαμηλό προφίλ 1,7 cm. Επίσης παρουσιάστηκαν αντλίες θερμότητας νέας γενιάς με οικολογικό φρέον R32 και αντιστάθμιση δύο κυκλωμάτων σε θέρμανση αλλά και σε ψύξη, καθώς και fan coil τύπου slim πάχους μόλις 13 cm.

Επιπρόσθετα το ταξίδι περιλάμβανε επίσκεψη-ξενάγηση στην επετειακή έκθεση 100 χρόνων Bauhaus στην Berlinische Gallerie, βόλτα στο κέντρο της πόλης σε αξιοθέατα-σύμβολα όπως το περίφημο σημείο ελέγχου Checkpoint Charlie και μέρη του Τείχους, ζεστό κρασί glühwein και παραδοσιακά ψητά λουκάνικα στην χριστουγεννιάτικη αγορά Christkindlmarkt στην πλατεία Potsdamer Platz, δείπνο στο premium Ιταλικό εστιατόριο Trentasei, καθώς και χρόνο για χαλάρωση, ανταλλαγή απόψεων και ιδεών.

Το ταξίδι αυτό αποτελεί μέρος μιας σειράς δράσεων της THERMOVENT στο πλαίσιο συμπλήρωσης 40 χρόνων λειτουργίας και την μετάβαση στη νέα ψηφιακή εποχή. Για το event αυτό επιλέχθηκε συμβολικά το Βερολίνο λόγω της ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής νοοτροπίας και των ιστορικών αλλαγών. Γιατί αυτό ακριβώς χρειάζονται όλες οι εταιρείες, την ικανότητα να αλλάζουν και να προσαρμόζονται στο σύγχρονο περιβάλλον.

Ευχαριστούμε θερμά τις συμμετέχουσες εταιρείες για την εμπιστοσύνη και τον χρόνο τους (με αλφαβητική σειρά): A&M ARCHITECTS, ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ, FOCAL, GREENBOX, JEPA, KHM, MELCON, PG KAMARINOS, REDEX και TEAM M-H.