Το γεγονός ότι τα θερμαντικά μας σώματα τύπου panel διατίθενται σε διάφορες διαστάσεις, χρώματα και σχέδια δεν είναι κάτι καινούργιο. Το Purmo Flex, ωστόσο, φέρνει κάτι νέο στο τραπέζι όσον αφορά την εξατομίκευση και την ευελιξία χάρη σε μια ελεύθερα επιλέξιμη θέση βαλβίδας. Αυτό σας επιτρέπει να αλλάζετε εύκολα τη βαλβίδα του σώματος από τη δεξιά στην αριστερή πλευρά και εξασφαλίζει μια ιδιαίτερα εύκολη και γρήγορη συναρμολόγηση.

Χρυσή μεσαία σύνδεση

Βασισμένο στην αποδεδειγμένη τεχνολογία των 6 συνδέσεων, το Purmo Flex διαθέτει ένα ενσωματωμένο σετ βαλβίδων κεντρικά τοποθετημένο που τώρα καθιστά δυνατή την εναλλαγή της βαλβίδας από τη δεξιά στην αριστερή πλευρά. Αυτό επιτρέπει τη μέγιστη ευελιξία τόσο στον σχεδιασμό όσο και στην χωροθέτηση, καθώς η κεντρική σύνδεση απλοποιεί τη διάταξη των σωλήνων στη φάση της κατασκευής ή της ανακαίνισης.

Επιπλέον, η ίδια διάσταση διακόπτη σύνδεσης ισχύει για όλα τα θερμαντικά σώματα διαφόρων στηλών, έτσι ώστε το δίκτυο γραμμών θέρμανσης να μπορεί εύκολα να προεγκατασταθεί με τη βοήθεια του διακόπτη Purmo χωρίς να χρειάζεται να τοποθετήσετε τα σώματα.

 

3 διαφορετικά σχέδια

Το Purmo Flex διατίθεται σε 3 διαφορετικά σχέδια. Το Plan Flex έχει επίπεδη πρόσοψη για κομψό και μοντέρνο φινίρισμα. Για όσους προτιμούν λίγο περισσότερη δομή, υπάρχει το Flex με το κλασικό προφίλ σχεδίασης και το Ramo Flex με επίπεδη πρόσοψη και λεπτές γραμμώσεις. Κάθε ένα από αυτά τα σχέδια διατίθεται σε ποικιλία διαστάσεων και χρωμάτων, έτσι ώστε να είναι πολύ εύκολο να επιλέξετε το θερμαντικό σώμα Purmo Flex που συνδυάζεται τέλεια με την εσωτερική διακόσμηση του δωματίου.

 

Άμεσα διαθέσιμο

Το Purmo Flex δεν πληροί μόνο τα υψηλότερα πρότυπα όσον αφορά την εμφάνιση, την ευελιξία, την απόδοση και την ευκολία εγκατάστασης, αλλά επιτρέπει επίσης σημαντική μείωση του χρόνου παράδοσης. Αντί να χρειάζεται να περιμένετε μια ειδική παραγγελία για την αριστερή έκδοση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ίδιο θερμαντικό σώμα τόσο για τις δεξιές όσο και για τις αριστερές βαλβίδες χάρη στην ελεύθερα επιλέξιμη θέση βαλβίδας και να το θέσετε σε λειτουργία σε χρόνο μηδέν . Ένα μεγάλο πλεονέκτημα τόσο για ιδιωτικές κατοικίες όσο και για εμπορικά κτίρια όπως γραφεία, ξενοδοχεία, σχολεία κ.λπ.